4 stjernerRødvin

Chianti Classico, Fonterutoli, 2009, 13,5% (Toscana, Italien)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ganske lækker vin med rigelige mængder sødt fadpræg.

Duften er en lækker syntese af vin og fad. Smagen er i samme genre, og der er pæn friskhed. Men der er lovlig meget fad, især da det bidrager med en lidt flødekaramel-agtig sødme, der dog givetvis dæmper sig noget ved yderligere lagring.

Trods indvendingerne er de fire stjerner indiskutabelt på plads.

Vi smagte for en måneds tid siden samme vin i årgang 2008, og her passede pengene, og vi fik demonstreret, at vinen fanget på det rigtige tidspunkt kan være fremragende.

August 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.