5 stjernerRødvin

Chianti Classico, Fonterutoli, 2000, 13,5% (Toscana, Italien)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Fremragende! Englene synger!

Lagde ud med flot solbær-kirsebær + fadmokka duft og -smag. Senere var det kirsebær og vanilje, der løftede låget. Og dybt kærlige tanniner. Fornem balance mellem alt. Kombinerer på fornemmeste vis "stor" smag, substans og elegance. Er let drikkelighed og fornøjelig trods de 13,5 % alkohol. - Mange modsætningers forening!

Et pragteksempel på hvad der kan frembringes af ypperligheder inden for DOCG'en Chianti Classico af 100 % Sangiovese - bemærk: der er tale om en ikke-Riserva.

En af vores Chianti-favoritter, ja en af vores favoritvine overhovedet. Stabilt fremragende år efter år.

Kandidat til 2003's bedste rødvinsoplevelse.

Vinen kan sagtens holde et par år, men det er synd at gemme en vin der yder så optimalt!

Juni 2003
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.