Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerNyvurderingRødvin

Chianti Classico, Castello di Spaltenna, 2007, 14% (Toscana, Italien) L 182 09

Kvalitet-pris: OK
79,00 (72,00 v. 6 fl.) hos Gallovini

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi smagte vinen første gang i april, hvor den fik to stjerner grundet en temmelig usædvanlig smagsprofil med bl.a. stikkelsbær, og en efter vores smag for høj sødlighed.

Enten har et halvt år gjort en meget stor forskel, eller også har den først smagte vin været noget "sær" på dagen for smagningen, idet vi ikke havde ringeste fornemmelse af decideret fejl. I hvert fald så var den denne gang smagte vin en helt anden vin og en langt bedre oplevelse.

Vinen er fremstillet af 100% Sangiovese. Og den smager af Sangiovese, her med typiske kirsebær i front.

Overordentlig glimrende glas på sit niveau dvs. til bedre daglig brug. Relativt enkel stil, moderat syre, let at drikke, og så har den fylde og pondus nok til at kunne klare lidt krydderier.

Oktober 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.