Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
149,00 hos Copenhagen Wine / 150,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår)

En gang imellem kommer vi ud for at smage på en vin, hvor vi tænker, at det her kan da ikke passe - for den plejer at være god. Sådan er det med denne vin, som vi har haft stor fornøjelse af i tidligere årgange.

Aktuelt er vinen tør, stram og ret ugivende. Den bør klart være bedre, så den er formentlig i en lukket periode. To flasker er smagt med tæt på det samme resultat.

Det bliver kun tre små stjerner i denne omgang. Kvalitet-pris-vurderingen skal ses i samme lys.

Glas: Zalto universal.

Marts 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.