Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4,5 stjernerRødvin

Chianti Classico, Castell'in Villa, 2012, 13,5% (Toscana, Italien) L. A126116

Kvalitet-pris: OK
149,00 (139,00 v. 6 fl.) hos BB Vinimport (hedder nu Copenhagen Wine)
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Karakterfuld og meget lækker Chianti. Fem stjerner fra Preben, der finder den mesterlig, fire fra Helle der "kun" synes den er virkelig god.

Vinen er fremstillet af 100% Sangiovese lagret i store fade i ca. et år.

Vidunderlig, vinøs duft med masser af bærtyper. Samme smagstype med flot syre og smukke tanniner. På samme tid elegant og med solid struktur. Stor harmoni bortset fra et tidspunkt, hvor tanninerne stikker hovedet lidt langt frem.

Glas: Zalto universal.

Marts 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.