3,5 stjernerRødvin

Chianti Classico, Borgo Scopeto, 2008, 13,5% (Toscana, Italien) L 1138 07

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
139,00 hos Vinoble

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Glimrende Chianti, som Helle takserer til fire stjerner, Preben til tre, hvilket skyldes subjektiv smag og ikke de mere tekniske aspekter, som er helt i orden.

Dejlig Chianti-duft. I munden står syren fint, og hvor vinen er meget venlig umiddelbart efter åbning, så er der pænt tanninbid mod slutningen af flasken.

Smagen forekommer mere afdæmpet end duften, og Preben oplever den her lidt uinteressant, fordi den forekommer noget pleasende, hvilket Helle har den bedre med end jeg.

Juni 2012
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.