4 stjernerRødvin

Châteauneuf-du-Pape, Tres Vieilles Vignes, Château du Mourre du Tendre, 2018, 14,5% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
349,95 (329,95 v. 6 fl.) hos AndrupVin.dk

Vinen er fremstillet af 80% Grenache og 20% Mourvèdre og er lagret 30 måneder på ståltank.

Duft med syltetøj og mørke, bitre bær. Harmonisk struktur med blide og velintegrerede tanniner. Relativt enkel velsmag, der hælder en smule til den søde side, om end der også er pæn friskhed. God bund med fint bitterstof.

Ganske dejlig vin, hvor den aktuelle tilbudspris v. 6 flasker efter vores vurdering er i bedre overensstemmelse med vinens reelle værdi en normalpriserne.

Glas: Zalto bordeaux.

December 2022
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.