2,5 stjernerRødvin

Châteauneuf-du-Pape, Domaine Jérôme Gradassi, 2012, 14,5% (Rhône, Frankrig) L. CP8

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
249,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Rigtig god og bred duft med vægt på frugt. I munden er vinen lidt rå i betrækket med markeret tannin. Umiskendelig Grenache-domineret Rhône.

Vi synes, at en Châteauneuf godt må byde på andre og mere raffinerede smagskvaliteter end en Côtes du Rhône Villages, men det synes vi ikke at denne vin gør. Det er naturligvis muligt, det kan komme med lagring, men vi er ikke fristet.

Tre stjerner fra Preben, to fra Helle.

Glas: Zalto bordeaux.

Juli 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.