Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3,5 stjernerRødvin

Châteauneuf-du-Pape, Cuvée Tradition, Cristia Collection, Domaine de Cristia, 2014, 13,5% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
129,00 i Rema 1000

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Noget forenklet kan man sige, at stilvariationerne i Châteauneuf-du-Pape befinder sig et sted mellem et yderpunkt, hvor frugten er i centrum og et andet yderpunkt, hvor de store og ædle vine befinder sig. Nærværende vin er i den frugtige og for en Châteauneuf relativt lette genre.

I duften er der masser af søde skovbær i alle farver. De genfindes i smagen, når vinen har fået noget luft. Smagen er lidt mørkere end duften antyder. Harmonisk med et lille tanninstrejf og pæn friskhed.

Fire stjerner fra Preben, der nyder vinen. Helle nøjes med tre stjerner, idet hun finder en generende bitterhed i vinen.

Glas: Zalto universal.

Maj 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.