Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Château Vignelaure, Coteaux d'Aix en Provence, 1998, 12,5% (Provence, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
119,00 i SuperBest (skiftet navn til Meny)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Château Vignelaure er en af Provence's topproducenter. Vinens hovedbestanddel er - helt atypisk for området - Cabernet Sauvignon.

Cremet duft af solbær, henad solbærlikør. Smagen er slankere, solmodne solbær, lidt oversøisk smagstype men helt uden tendens til fedme eller vulgaritet.

Solbærsmagen er pt vel enstrenget, men grundet fornem balance - og dermed stort lagringspotentiale - tror vi på chancen for at vinen udvikler en vis kompleksitet. Den bliver spændende at følge i mange år fremover.

Vi ved ikke om vi ville genkøbe den til 119,00 kr., men vinen fås ind imellem på tilbud.

April 2002
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.