Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
1,5 stjerneRødvin

Château Saint-Roch, La Chapelle, Côtes du Roussillon Villages, 2012, 14,5% (Languedoc-Roussillon, Frankrig) LA114220

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
299,95 (249,00 v. 6 fl.) hos AndrupVin.dk

Duft med mørke bær, især solbær med stilke samt karamelbudding. I munden er vinen kraftig og koncentreret, den har solid og harmonisk struktur, pæn friskhed og en eftersmag, der på en knivsæg balancerer på vores grænse for sødme.

Vi bryder os ikke om smagen, der bl.a. rummer lakridsbudding, og som vi oplever som småvulgær, hvilket er afgørende for Helles ene stjerne, mens vinens tekniske aspekter trækker Preben op på to stjerner.

Glas: Zalto bordeaux.

December 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.