3 stjernerRødvin

Château Reysson, Haut-Médoc, Cru Bourgeois Supérieur, 2005, 12,5% (Bordeaux, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
59,00 i Netto

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Lukket og endnu ikke drikkeklar Haut-Médoc, der formodentlig reelt er til fire stjerner, men det lader sig aktuelt ikke opleve.

Første dag var vinen både lukket i duft og smag, så lukket at vi valgte at tilproppe vinen og tage en Médoc fra samme år og i samme prisleje (Château Leboscq anmeldt her). Interessant så stor forskel der kan være.

Trods Reysson's utilnærmelighed forekom den harmonisk og velbygget i robust stil.

På tredjedagen var vinen mere åben i næsen, hvor der var søde, røde og modne bær. Der var også dukket en anelse mere smag op, men rigtig fornøjelig var den ikke.

Ifølge Cru Bourgeois klassifikationen fra 2003 (der senere blev annulleret, så der aktuelt ikke er nogen gældende klassifikation) skulle Reysson være en bedre vin end Leboscq, idet Reysson er Cru Bourgeois Súperieur, så vinen vil utvivlsomt udvikle sig til et rigtig godt glas i løbet af nogle år.

November 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.