Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Château La Grâce Dieu des Prieurs, Saint-Émilion Grand Cru, 2003, 13% (Bordeaux, Frankrig)

87,13 (medlemmer), 151,57 (ikke-medlemmer), 79,75 (medlemmer) v. 6 fl., 139,00 (ikke-medlemmer) v. 6 fl. hos NordicWineClub (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Moderne Bordeaux, der aktuelt fremstår noget poleret og lidt endimensional, men som sagtens kan vise sig at gemme på gode klassiske Bordeaux-kvaliteter. Og den er under alle omstændigheder lækker og fornøjelig.

Duft af modne, søde bær med et markant indslag af fløde.

Smagen svinger mellem på den ene side at være let sødlig, lækker og lidt glat, igen bær med fløde, på den anden side, når den søde indpakning trækker sig lidt, at fremvise gode, klassiske Bordeaux-dyder; her træder en afbalancerende friskhed frem, og de modne og bløde tanninerne dukker frem af skjulet, ligesom en klædelig tørhed viser sig. Vinen er hele tiden meget harmonisk.

Vinen fremstår hele tiden yderst venlig, relativt let tilgængelig og fundamentalt lækker.

Det at vinen svingede noget frem og tilbage i løbet af de timer vi havde fornøjelse af den, tolker vi som at den ikke helt har fundet sig selv endnu, så en smule lagring vil givetvis klæde den. Vi gætter dog på, at den vil beholde den relativt enkle og "pleasende" stil.

Vi vurderer værdien af vinen til at være omkring de 110 kr.

Læs her hvorfor der ikke er foretaget vurdering af kvalitet-pris-forhold.

December 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.