Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
2 stjernerRødvin

Château Gigognan, Châteauneuf-du-Pape, 1998, 13,5% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
99,95 i SuperBest (skiftet navn til Meny)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Den leverer vel nogenlunde hvad man kan forlange af en Châteauneuf til den pris. Men det er - synes vi - ikke sjovt nok.

Vinen har pæn koncentration og en ren, ret enkel og regulær bærsmag. Pæn, nydelig og ret upersonlig. Den vinder ved luftning og bliver givetvis bedre det næste års tid.

Det er ikke nok til 100 kr. I samme genre og klasse tror vi fx det er muligt at få en sjovere Côtes du Rhône Villages til en lavere pris eller en bedre Gigondas til samme pris. Og skal det endelig være en Châteauneuf i superårgangen 1998 betaler vi gerne mere for at få den ægte vare.

December 2001
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.