4 stjernerRødvin

Château de l'Isolette, Côtes du Luberon, Cuvée Prestige, Vieilles Vignes, 1999, 13,5% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
89,95 i ISO (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi har været meget glade for vinene fra Château de l'Isolette.

Også denne Cuvée Prestige '99 er en dejlig vin. Smagen er domineret af venlige og bløde smage af skovbær, lyse og mørke. Meget glat, yder nærmest ingen modstand. Enkel, blød og velsmagende. Tæt og koncentreret med blødheden og den elegante bærsmag i front. Flot balance.

Der er dog ikke tale om en 90 kr.'s vin. ISO's tilbud (gældende til 31-12) på 3 for 185 kr. er dog helt OK. Vinen forekommer os helt klart at være kunstigt højt prissat for at få tilbudsprisen til at virke spektakulær - det omsiggribende bondefanger-trick.

Forbehold for vurderingen: Proppens datering viser at vinen er tappet i oktober i år, altså ca. 1 1/2 måned før vi smager den, og den har siden været transporteret tusinder af km. Vinen kan fremtræde anderledes, når den har "fundet sig selv" nogen tid efter tapnings- og transportchok. Vi vender selvfølgelig (som altid i øvrigt) tilbage, hvis der er afgørende nyt at tilføje næste gang vi smager vinen.

December 2003
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.