3 stjernerRødvin

Château de l'Isolette, Côtes du Luberon, 1998, 13,5% (Rhône, Frankrig)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Den var svær! - Vinen lagde ud med en lidt støvet bærduft og -smag, forekom udtørrende med overvægt af garvesyre og undervægt af frugt og smag, kort sagt: kedelig.

Dette indtryk holdt sig nogen tid, om end vinen forekom at byde på lidt mere i samspillet med mad. Vi nåede undervejs frem til en ikke-anbefaling udfra et negativt svar på det enkle spørgsmål: ville vi selv købe vinen igen?

Men til allersidst samlede vinen sig, fandt sig selv. Der manglede ikke frugt eller smag, og garvesyren var også en integreret del af helheden, bemærkedes ikke som selvstændig komponent.

Her var vinen tæt og harmonisk, med mørke bær, en dejlig, fyldig sydfransk rødvin med god og balanceret struktur. Alkoholen (13,5 %) mærkedes også.

På baggrund af denne oplevelse, vil vi nok købe endnu et par flasker og lige lade dem ligge et halvt års tid, som ind imellem kan være det der gør den store forskel.

Hvis vinen viser sig at blive så god som de sidste mundfulde kunne antyde mulighed for, vil vurderingen næste gang sikkert blive højere.

Juni 2003
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.