Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Château Castigno, Saint-Chinian, 2010, 14,5% (Languedoc-Roussillon, Frankrig) Nr lot: 201060

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
199,95 (119,00 v. 6 fl.) hos AndrupVin.dk

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

En vin, som vi til en vis grad tror vil dele vandene, ligesom den gjorde hos os: Fire stjerner fra Preben, der nød den, to fra Helle, der ikke bryder sig om smagstypen. Vinen er fremstillet af gamle vinstokke, Grenache, Syrah, Carignan og Mourvèdre, og den er økologisk certificeret i Frankrig (Ecocert).

I duften er der er en ikke så køn gummiagtig komponent, der ikke forsvinder ved luftning, heller ikke efter et døgns åbning. To flasker opførte sig ens.

Livfuld mundfornemmelse, ren, saftig og ganske læskende. Mørk, tør og letkrydret smag med bl.a. sorte oliven. God koncentration, smagsfylde og gode tanniner. Saftigheden giver god drikbarhed og er medvirkende til, at vinen trods alkoholprocenten ikke virker tung.

Glas: Zalto universal.

August 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.