3 stjernerBoblende vin

Champagne, Tradition, Brut, Tange-Gérard, 12% (Champagne, Frankrig)

Herlig champenoøs duft. Moussen er lidt stilfærdig at se til men tilfredsstillende i munden. Smagen er i genren grønne æbler med en lille brødtone. Tør og med god syre. Der er en lille misklædende bittertone, der dog ikke bemærkes sammen med mad, og som er forsvundet på tredjedagen efter flaskens åbning.

Bemærk: Vi ved ikke hvor gammel vinen er, da vi ikke har købt den (men har vundet den i et vædemål). Derfor kan aktuelt forhandlede eksemplarer opføre sig anderledes.

Oktober 2019
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.