3,5 stjernerBoblende vin

Champagne, Tradition, Brut, José Michel & Fils, 12% (Champagne, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
375 ml: 135,00 , 255,00; 1500 ml: 625,00 hos Ubbe's Vinhandel

Enkel og dejlig Champagne fremstillet af 70% Pinot Meunier og 30% Chardonnay.

Mange fine bobler at se til. Frisk og lidt neutral duft. I munden er moussen på samme tid mild og sprødt elektrisk. Enkel velsmag med god friskhed og tilpas tørhed. Vinen har ikke den store karakter, men den er mild, dejlig og fornøjelig at drikke. Og så er den herligt fri for brød- og gærsmage.

Fire stjerner fra Preben, tre fra Helle.

Prisen er bestemt moderat i forhold til at der står Champagne på etiketten, men vi finder altid Champagne for dyr í forhold til den vinoplevelse der bydes på.

Marts 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.