Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
5 stjernerBoblende vin

Champagne, Recolte Rosé, Dosnon, 12% (Champagne, Frankrig) L 422 425

Kvalitet-pris: OK
295,00 hos Volatil
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

95% Pinot Noir og 5% Pinot Meunier, vinificeret og lagret på fad. Dosage: 7 g.

Meget flot og meget atypisk Champagne - den bedste vi har smagt. Høj klasse.

Flot, vinøs, diskret og kompleks duft med en fin jordbærtone.

I munden har vinen perfekt mousse, og smagen har de samme fine jordbær som duften samt lidt fad, er tør, frisk og vinøs. Rig, kompleks, diskret og elegant. Lang eftersmag.

Den smager - efter vores begreber i modsætning til så megen anden Champagne - af rigtig vin. Og så er den i en helt anden liga end mangen en standard-Champagne, der koster ca. det samme.

Stærkt opstemmende drik.

Glas: Zalto bourgogne (!)

Bemærk: Det er en anden aftapning af vinen, der aktuelt forhandles. Vi ved ikke, hvor meget vinen varierer fra aftapning til aftapning.

Februar 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.