3,5 stjernerBoblende vin

Champagne, Recolte Noire, Brut, Dosnon, 12% (Champagne, Frankrig) L 125 515

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
249,00 hos Champagnebutikken (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Dejlig Champagne med en meget frisk duft og smag. Anderledes stil end hvad vi normalt kommer ud for. Fire stjerner fra Preben, tre fra Helle. Fremstillet af 100% Pinot Noir.

Duft med æble, lime og mandel. I munden er giver de fine bobler en livfuld og elektrisk fornemmelse. Smagen er sprød, frisk og mere mineralsk end hvad vi normalt forbinder med Champagne og er af samme orientering som duften plus en høagtig komponent. Meget ren og vinøs.

Både bobler, duft og smag holdt sig upåklageligt i de tre dage, vi havde fornøjelse af vinen.

Forhandleren anbefalede at drikke vinen af større glas, og det er korrekt, at den (især duften) ikke kommer helt til sin ret i det traditionelle Champagne flûte glas.

Glas: Zalto bordeaux.

Oktober 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.