Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerBoblende vin

Champagne, Premier Cru, Brut, Pierre Bertrand, 12% (Champagne, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
260,00 hos Vinova

Meget diskret Champagne - den giver ikke så meget fra sig. Fremstillet af lige dele Chardonnay, Pinot Noir og Meunier. Dosage: 9 g/liter.

Den svage duft er i den elegante genre. Smagen er meget neutral, tør med nogen finhed og en lille bitter eftersmag, der ikke klæder vinen.

Grunden til at vi købte vinen var, at den for nylig vandt en Decanter panelsmagning, hvor 100 non vintage grower Champagner blev smagt, og den fik her 98 point. Det fatter vi slet ikke.

December 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.