Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerBoblende vin

Champagne, Extra Cuvée de Reserve, Brut, Pol Roger, 12,5% (Champagne, Frankrig)

Glimrende glas bobler med elegant mousse.

Første dag lidt spøjs duft; smag henad nedfaldne æbler. For en brut relativ høj sødme. Lækker og elegant mousse både visuelt og i munden. Ganske stor smagsfylde og god længde.

Anden dag er både duft og smag bedre og renere, hen ad æblecider med en svag champenoøs brødtone, og sødmen forekommer mere dæmpet. Ganske lækker. Holder sig fint i tre dage.

Der er ikke noget nyt i, at vi finder prisen latterlig. Champagne vedbliver ifølge vores opfattelse at være den vintype, der stabilt og suverænt har det dårligste forhold mellem oplevelseskvalitet og pris.

Bemærk: Den vin, der aktuelt forhandles, er givetvis en nyere aftapning. Vi gætter dog på, at vinen kun varierer lidt fra aftapning til aftapning.

April 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.