3 stjernerBoblende vin

Champagne, Brut, Réserve, R. Pouillon & fils, 12% (Champagne, Frankrig) CR171

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
325,00 hos Vinova

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen er fremstillet af 65% Pinot Noir, 20% Meunier og 15% Chardonnay og har fået en dosage på 7 g/l. Degorgeret første kvartal 2017.

Farve med et smukt rødligt skær. Den udpræget champenoøse næse byder indledningsvis på bl.a. nedfaldne æbler og øllebrød. Smagen er lidt støvet med lidt rugbrød, god friskhed og moderat tørhed. Lidt kedelig smag, som der ikke er meget vin over.

Dag 2 er vinen frugtagtig med grønne æbler, den er renere i udtrykket, og den smager bedre. Der er stadig en lille brødtone, men den er sekundær i forhold til frugten.

Dag 3 er vinen som en mellemting mellem dag 1 og dag 2, støv og brød mærkes igen, og frugten er dæmpet lidt.

December 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.