4 stjernerBoblende vin

Champagne, Brut Premier, Louis Roederer, 12% (Champagne, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
429,00 hos Vinoteket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ganske dejlig og meget frisk Champagne. Livlig næse med bl.a. lak og støv. Den meget friske smag har først og fremmest grønne æbler, desuden et strejf gær/brød. God længde. I den tørre ende af brut-intervallet.

Vinen var bedst første dag og holdt sig mindre godt til næste dag.

Vores vurdering af forholdet med oplevelsekvalitet og pris skal ses i lyset af, at vi generelt oplever, at Champagne generelt har bundrekord, hvad dette angår. Der er meget langt fra at være for 300-400 kr. oplevelse i nærværende flaske.

Bemærk: Vinen er købt i udlandet for et år siden, så det er muligt, at det er andre aftapninger af vinen, der befinder sig rundt omkring i Danmark.

Marts 2014
Kommentar, december 2015:

Priserne hos Uhrskov Vinhandel angives hos forhandlerne som tilbudspris, men den har gjaldt så længe, at vi nu må anse den for at være en normalpris.

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.