3 stjernerBoblende vin

Champagne, Brut mosaïque, Jacquart, 12,5% (Champagne, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
249,00 på føtex.dk / 279,00 i føtex / 279,00 i Bilka / 279,00 v. 6 fl. på bilka.dk

Glimrende og tilforladelig boblevin, der dog mangler lidt liv.

Lidt svag duft, frugt med et strejf af gummi.

Smagen er en anelse neutral men bestemt ok. Trods enormt tryk ved åbning af flasken, mindskes bobleintensiteten lidt hurtigt i glasset, og vinens livlighed i munden er lidt svag.

Set i forhold til at der står Champagne på etiketten, kan vinen ikke siges at være dyr. Men som næsten altid er der ikke tale om en oplevelse, der modsvarer prisen.

Normalt forekommer der at være en vis logik hvad sammenhæng mellem pris og kvalitet angår. Når det handler om mousserende vin - Champagne og andet - har vi imidlertid noget svært ved at få øje på en sådan: Vi har på den ene side smagt mærkbart dyrere Champagner, som vi har syntes mindre godt om end nærværende, og på den anden side har vi langt billigere cava'er og crémanter, som vi har syntes bedre om.

Maj 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.