4 stjernerHvidvin

Chablis, Domaine Marguerite Carillon, 2003, 12,5% (Bourgogne, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
79,50 i Irma

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Glimrende, harmonisk og venlig Chablis.

"Chablis" har en klang af noget fint og luksuøst, men det er det ikke. Der er 4 Chablis appellationer, og plain Chablis er den næstnederste, hvilket i praksis for det meste betyder, at vinen i bedste fald kan forventes at være niveauet over en god dagligvin og en glimrende madledsager.

Og det leverer denne Chablis.

Den har en fin duft, både en anelse - kun en anelse - Chardonnay-smør og en fin lille friskhed. Smagen er god og tilfredsstillende i samme stil, pæn fylde, middel friskhed.

Vi ville aldrig give 80 kr. for vinen. Tilbudsprisen som vi købte den til, 59,50, går an. Måske vi her har en ny Irma-tilbuds-vin, dvs. den kommer igen hver 3. uge. Og det vil da være glimrende.

August 2004
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.