4 stjernerRødvin

cercius, Côtes du Rhône, M. Gassier, 2012, 15,5% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
90,00 i Netto

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

God, kraftig og overordentlig vellavet Rhône i den søde afdeling. Fremstillet af 85% Grenache og 15% Syrah.

Vinen er kraftig, koncentreret og sød, forekommer os faktisk for koncentreret og sød til at begynde med. Men med luftning og sammen med mad falder tingene på plads. Fin krydring og blide tanniner.

Så vidt vi husker, var vinen Nettos (eller Dansk Supermarked i det hele taget) bud på vinen til julemiddagen. Og det giver rigtig god mening. Madmæssigt skal vi over i den retning for at matche vinen bedst.

Februar 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.