1 stjerneRødvin

Centine, Toscana, Castello Banfi, 2002, 12,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
50,00 i SuperBrugsen og Kvickly

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Uha, den er ikke sjov.

Vi har smagt Centine i flere andre årgange, hvor den typisk har været en pæn, poleret og harmonisk vin i den tydeligt kommercielle genre. Så vi spørger da os selv, om det smagte eksemplar har en eller anden fejl.

Vinen er stærkt ubalanceret med en rå og umoden garvesyre og minimalistisk og ikke velsmagende frugt.

Årgangen kan selvfølgelig spille ind, men på trods af dennes ringe ry, har vi ikke før smagt deciderede fusere som denne.

Det er bemærkelsesværdigt, at vinen i denne årgang har indfundet sig hos Coop til en 50'er. Den har de sidste år (andre steder) typisk kostet 69,95 (har dog tit været på tilbud til mindre). Måske en regulær svipser er tørret af på Coop?

December 2004
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.