3 stjernerBoblende vin

Cava, N de N, Brut Nature, Naveran, 12,5% (Spanien)

OK Cava, hvor vi dog foretrækker samme producents Brut Especial, Blanc de blancs, som vi fandt lækrere og friskere, og så er den tilmed lidt billigere.

Vinen har en god og indbydende duft og pæne bobler. Smagen er middel frisk og fremstår til trods for Brut Nature "kun" almindelig brut.

Bemærk: Den vin, der aktuelt forhandles, er givetvis en nyere aftapning. Vi gætter dog på, at vinen kun varierer lidt fra aftapning til aftapning.

August 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.