Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
Kvalitet-pris: OK
99,00 hos Domaine Brandis

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Farnetella har altid været lidt af en pleaser, og det er den stadig. En vin som man sagtens kan servere for nogle, der skal snuse til Toscana, men hvor man ikke vil forskrække med Sangiovese i mere kontant og autentisk udtryk. M.a.o. en meget venlig Chianti. Formildet af en 30% blanding af Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah.

Både duft og smag er glimrende mainstream-Chianti med en lille afvæbnende sødme. Lidt af Sangioveses astringerethed mærkes. Yderst vellavet.

Juli 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.