Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
79,95 i SuperBest (skiftet navn til Meny)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Her protesterer vi altså!

Vi har tidligere kendt Farnetella som en glimrende Chianti, der dog forekommer at være blevet mere og mere kommerciel med årene. Der er selvfølgelig ikke noget galt i at ville sælge en vin til et bredt publikum, men når det bliver så publikumsleflende, at en vintypes særpræg bliver udvandet, så den ikke kan placeres geografisk, så står vi af.

Vinen her er vældig vellavet set ud fra et teknisk synspunkt. Men den tristhed vi oplever ved at se, at nu er også denne vins alkoholprocent steget til de 13,5 %, som for nogle år siden kun de største toscanske vine kunne levere og bære, denne tristhed bekræftes i munden: vinen begynder at brænde let sødligt, masser af fuldmoden - men ukarakteristisk frugt - tæthed, blødhed, frugtighed, stor koncentration og den lette alkoholsødme og alt det hele. Men vi gider ikke den oversøiske syge i en Chianti!

Nu må de til at stoppe dernede i Toscana; vi vil ikke have tonsvins af alkohol, overdreven koncentration og uidentificerbar frugt.

Vi antager, at det stadig er den store mestetønolog Franco Bernabei, der står bag Farnetella's vine. Han kan lave vidunderlige, sublime vine, men vi har før set, at han kommer til kort, når han prøver at lave noget der tilsyneladende bare skal sælge.

Normalpris 79,95. I uge 23/2005 på tilbud til 49,95, hvor den næppe sælges med tab. Det taler sit eget tydelige sprog.

Juni 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.