4 stjernerRødvin

Casamatta, Bibi Graetz, 12,5% (Toscana, Italien) L. 1/15

Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
49,00 i Netto

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Virkelig dejlig vin i den i bedste forstand lette genre. Fremstillet af Sangiovese fra årgangene 2011, 2012 og 2013 efter den såkaldte solera metode.

Velsmagende, mildt struktureret vin, der med sin lethed er nærmest læskende.

Vinen matcher fint pizza eller en pastaret evt. med lyst kød. Den er desuden et super bud på en sommerrødvin. Den er mørkere og har mere struktur end f.eks. en typisk Bardolino eller Valpolicella, og man oplever dermed at få mere "rigtig" rødvin end i forbindelse med de to nævnte Veneto-tørstslukkere, der nogle gange kan minde mere om rosé end rødvin.

Bemærk: Vinova sælger en vin med samme navn og etiket. Men den er i modsætning til nærværende vin med årgang.

Glas: Zalto hvidvin.

Juni 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.