5 stjernerRødvin

Casalferro, Toscana, Barone Ricasoli, 2003, 14% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
225,00 (199,01 v. 6 fl.) hos BB Vinimport (hedder nu Copenhagen Wine)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Rigtig flot supertoscaner fremstillet af 60% Sangiovese og 40% Merlot (dvs. højere Merlot-andel end tidligere), lagret 18 måneder i fransk eg.

Duft og smag er i den for ønologen Carlo Ferrini typiske genre med mørke, ædle bær plus flot afstemt fad med toner af mokka.

Flot struktureret. Vinen hænger supergodt sammen og alle elementer spiller flot og harmonisk. Dog indvender Helle, at tanninerne efter hendes smag aktuelt bider en smule, når vinen drikkes uden mad. Men ellers er vi enige om, at vinen er skøn både med og uden mad.

Vinen hænger længe og flot i munden.

Se billede af Barone Ricasoli's vineri her

Oktober 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.