Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
200,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår)
Etiket

Vidunderlig vin, der viser et fuldstændig anderledes udtryk af Nebbiolodruen, end man er vant til fra Barolo/Barbaresco. Den er lagret mindst 12 måneder på store egetræsfade.

Smuk lys farve. Ganske kompleks duft med blomsterbusk og ribs. Den vinøse og helt åbne smag, der også er lys og transparent, er i afdelingen for lyse bær, ribs med et diskret jorbærtouch. Høj syre, men midt i syrebadet er der også en cremethed og let sødme. Tanninerne mærker man - helt modsat af hvad der almindeligvis karakteriserer Nebbiolo - intet til.

Vinen fremstår fin og superelegant. Og så er den ekstremt lækker og med høj grad af basal drikkeglæde.

Server til lyst kød uden markant krydring; den er bestemt ikke en bøfvin.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

Glas: Zalto bourgogne.

November 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.