Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Caramino, Fara, Dessilani, 2004, 13% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris: OK
99,95 i SuperBest (skiftet navn til Meny)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Virkelig lækker, supervellavet og i bedste forstand letdrikkelig vin. Fremstillet af 80% Nebbiolo og 20% Vespolina.

Duft af lækre bær og til at begynde med et strejf gummi. Også smagen er i bærgenren med en lille smule fløde. Tanninerne er delikate og supervenlige, hvilket medvirker til at give vinen en meget elegant fremtoning. Også syren er blid. Fin dybde og smagsfylde.

Vinen er letdrikkelig, fordi den er så lækker og så blid og venlig, uden at det virker for modstandsfrit. Den set med tidens øjne relativt lave alkoholprocent skubber i samme retning.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

August 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.