Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Campo ai Sassi, Rosso di Montalcino, Castelgiocondo, Frescobaldi, 2003, 13% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
110,00 i føtex

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget ren, poleret og teknisk vellavet vin. God koncentration og fylde, harmonisk.

Vinen hælder lidt i en marmeladeagtig og for ufrisk retning. Dette kunne måske gøre den spiselig for et publikum, der ikke er tilvænnet "rigtig" italiensk smag og stil.

I betragtning af der er tale om en bedre dagligvin uden de store dikkedarer er vinen alt for dyr, hvilket Dansk Supermarked vist kalkulerer med, idet den ind imellem enten kan fås en hel del billigere på tilbud eller til en markant lavere pris i Netto. Vi har selv givet 79 kr. for vinen - hvilket ikke en gang er billigt.

Oktober 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.