4 stjernerRødvin

Camp du Rouss, Barbera d'Asti, Coppo, 2003, 13,5% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris: OK
149,95 hos Theis Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Mørk, stærk og koncentreret vin indpakket i udpræget mælket fremtoning.

At se til er vinen mørk og meget tæt. Duft af mørke bær og kærnemælk.

I munden er vinen stærk og påtrængende med markant syre. Det mørke, som udseende og duft lader ane, går igen i smagen, men der er også en frisk, lys og saftet dimension i smagen. Markant koncentration, kraftig.

Parallelt med det påtrængende og syrerige har vinen en fed, glat og mælket tekstur. Vinen er lækker og uhyre vellavet. Til vores personlige smag er den nævnte mælkefedme dog for markant.

Februar 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.