Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
2 stjernerRødvin

Cairanne - Côtes du Rhône Villages, Domaine les Hautes Cances, Cuvée Col du débat, 2005, 14,5% (Rhône, Frankrig)

108,00 hos Vinimportøren

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Tør og maskulin vin, som Helle giver en stjerne - hun synes den er forfærdelig. Hos mig klarer den lige akkurat tre stjerner.

Vinen er ganske voldsom, mørk, herreagtig, robust. Meget tør stil uden megen frugt, charmeforladt. Der dukker en smule lakrids frem på et tidspunkt, men herudover byder vinen ikke på megen smag.

Gør sig afgjort bedst sammen med mad.

Objektivt kan man ikke klandre kvaliteten. Men det er - som det fremgår - i høj grad et spørgsmål om subjektiv smag, i hvor høj grad man kan goutere vinen.

Marts 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.