1 stjerneRosévin

Cabernet Sauvignon, Hardys, 2006, 12% (Australien)

44,95 i SuperBrugsen og Kvickly

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Duften giver forhåbning om en rosé, der virkelig smager af noget, god aromafyldt frugt.

Men det går galt i munden: Vinen er sød i en grad, at vi mister drikkeappetiten, og sødmen forvandler frugten til noget der giver mindelser til rød sodavand.

Vinen blev serveret til en salade de chêvre chaud (salat med varm gedeost) efter provencalsk forbillede, og det må siges at være et mismatch, så australierne her har næppe hentet deres rosé-inspiration i Sydfrankrig eller Norditalien. Fred med det, men det er slet ikke vores smag.

Det giver ingen mening for os at tage stilling til kvalitet-pris-forholdet, for vi forstår slet ikke meningen med vinen, så undtagelsesvis ingen mønt-tildeling.

Juli 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.