4 stjernerRødvin

Cabernet Franc, La Chapelle, Vieilles Vignes, Château de Fesles, 2016, 12,5% (Loire, Frankrig)

For første gang nogensinde er vi uenige om, hvorvidt en vin har prop eller ej; Helle mener at denne vin har let prop, mens jeg mener, den ikke har skyggen af prop, men at frugten har en svag, lidt primitiv smagskomponent, som må være den, Helle oplever som prop. Så jeg var alene om at drikke vinen, som jeg syntes godt om, og jeg anmelder den derfor også alene.

Vinen har god og typisk Loire-Cabernet-frugt, indledningsvis med nævnte lidt primitive komponent men iøvrigt velsmagende. Lidt mere fylde og koncentration end mange i genren. Harmonisk.

Glas: Zalto hvidvin.

August 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.