4 stjernerRødvin

Ca Veja, Nebbiolo d'Alba, Paitin, 2005, 13,5% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris: OK
129,95 hos Slangerup Brugsforening (SuperBest), (nærmeste forhandler oplyses på 70 23 12 11, Johs. M. Klein Distribution)
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ummm! Virkelig dejlig vin, der fornemt kombinerer de vaskeægte Nebbiolo-kvaliteter med høj drikbarhed.

Typisk og appetitvækkende Nebbiolo duft og smag. Stilen er lettere tilgængelig end fx Barbaresco og Barolo, hvilket med denne vin er et udpræget plus, fordi vinen på den gode måde er "lettere" og mere fornøjelig - så fornøjelig som en ung Nebbiolo nu en gang kan være - uden at det går ud over seriøsiteten. En seriøs men ikke alvorlig vin.

Vinen er meget harmonisk og balanceret med god friskhed og gode, balancerede tanniner. Yderst vellykket. Fire store stjerner.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

Marts 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.