3,5 stjernerBoblende vin

Brut Selection, Argento, 12,5% (Argentina)

Kvalitet-pris: OK
78,00 i SuperBrugsen og Kvickly

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Glimrende boblevin fremstillet af Chardonnay og Chenin Blanc.

Mange pæne bobler, der giver god livlighed i munden. Duft med bl.a. æbler og æble-cider. Der er også æbler i smagen plus et klædeligt lille toastet præg, ikke uden associationer til en pæn Champagne. Blidt tør og første dag med en lille antydning af sødme, der dog (heldigvis) er væk dag 2.

Helle finder vinen en anelse grov i udtrykket og kvitterer med tre stjerner. Jeg finder vinen så tilfredsstillende og velsmagende at jeg giver fire stjerner.

September 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.