Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3,5 stjernerRødvin

Brunello di Montalcino, Vigna Loreto, Mastrojanni, 2009, 14,5% (Toscana, Italien) L13/218

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
1500 ml: 595,00 hos vinolicious (hedder nu Copenhagen Wine)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Der er en stjerne mindre fra hver af os til denne enkeltmarksvin i forhold til den "almindelige" Brunello fra samme år og samme producent, hvilket skyldes en ganske overvældende sødme. Så fire stjerner fra Preben, tre fra Helle.

Vinen lægger ud med flot duft med fine lyse bær og lidt læder, en ædel type duft. Også smagen er flot, og egentlig er stilen i den elegante genre, men en ganske høj koncentration og så den nævnte markante sødme trækker i den modsatte retning.

Vinen har flot struktur med fine og blide tanniner og blid syre; den er meget vellavet.

Bemærk: Vi har smagt vinen fra 750 ml flaske. Vine kan udvikle sig forskelligt på forskellige flaskestørrelser.

Glas: Zalto bordeaux.

Februar 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.