4 stjernerRødvin

Brunello di Montalcino, Tre vigne, salicutti, 2009, 14,5% (Toscana, Italien) L.1/13

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
449,00 hos Økovin.dk
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Fin og ekstremt elegant Brunello. Økologisk.

Lys farve. Diskret og ædel duft. Smagen og mundfornemmelse er meget Pinot Noir agtig med helt fine, milde og velintegrerede tanniner og dermed ganske atypisk Brunello. Det lå nærmere for at gætte på Bourgogne.

Vi havde en topoplevelse med vinen på en restaurant for et halvt år siden. Der var vinen mere intens i både duft og smag, hvilket vi savnede denne gang. Så de fem stjerner, vi havde forventet, kommer ikke i land denne gang.

Glas: Zalto bordeaux.

Januar 2015
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.