Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
699,95 hos Atomwine

Flot, krydret og ganske kompleks duft. I den tid, vi havde vinen i glasset, ulmede og forandrede den sig en del, hvilket antyder, at den ikke helt har fundet sig selv endnu.

Vinen kombinerer flot en vis grad af lys med tannisk og seriøs struktur, der især træder frem den første times tid. Herefter kommer en periode, hvor det hele bliver ligesom lidt spredt og diffust, og så til sidst samler vinen sig i et helstøbt udtryk, der især står superflot sammen med mad.

De sidste mundfulde er de bedste, og Preben ender med fem stjerner, mens Helle holder sig på de fire.

Glas: Zalto bordeaux.

Juli 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.