4 stjernerRødvin

Brunello di Montalcino, Quercecchio, 2010, 14,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
195,00 (175,00 v. 6 fl.) hos Carlo Merolli

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

God vin, som ifølge vores oplevelser har sin bedste tid foran sig.

Umiddelbart efter åbning giver vinen ikke så meget fra sig hverken duft- eller smagsmæssigt. Hvert minuts luft hjælper indtil flasken er tom, og de sidste glas er dejlige, uden at vi har fornemmelsen af at vinen er kommet helt ud af sin reserverethed. Ganske høj friskhed og ingen tanninskarphed, om end de velintegerede tanniner dukker frem fra deres skjul i de sidste mundfulde.

Samme vin i årgang 2009 giver aktuelt mere letforståelig velsmag fra sig. Men 2010 er generelt en bedre årgang, så drik 2009 nu og gem 2010 noget.

Glas: Zalto bordeaux.

August 2015
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.