3,5 stjerner3 stjerner Helle4 stjerner PrebenRødvin

Brunello di Montalcino, Piaggione, salicutti, 2007, 14% (Italien) L.3/10

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
425,00 hos Lysgaard Vine (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ædel og flot stil, men det forekommer os, at vinen har passeret toppen.

Stor, flot og ædel duft med flot syntese mellem vin og fad. Smag i samme retning, men smagen lever ikke helt op til duften.

Vinen er ikke uden elegance, og til at begynde med forekommer balancen flot og stukturen balanceret. Men med luftning holder balancen ikke helt, og det er som om vinen tørrer og tynder noget, og med frugtens tilbagetog indtager tanninerne en for dominerende plads.

Tre store stjerner fra Helle, fire små fra Preben, så gennemsnitsvurderingen er helt dækkende for vores oplevelse.

Glas: Zalto bordeaux.

December 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.