4 stjernerRødvin

Brunello di Montalcino, Mastrojanni, 2010, 14,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
315,00 hos vinolicious (hedder nu Copenhagen Wine)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Dejlig, harmonisk og balanceret Brunello.

Fin og ædel duft. I munden er vinen tydeligvis teknisk flot, den har finhed og elegance, men vi mangler smagsmæssigt lidt "underholdning", som muligvis kan indfinde sig ved yderligere lagring, hvor vi anser det for sandsynligt, at vinen kan vinde i kompleksitet. Der er aktuelt vel rigeligt med sødme, som vi også forestiller os kan dæmpes med lagring.

Vi har før skrevet, at vi ville vente noget med at smage Brunello årgang 2010. Når vi alligevel ind imellem åbner en flaske, er det fordi det i nogle tilfælde er nu der skal købes mere, hvis der skal købes. Men havde vi været sikre på en rigelig stor lagerbeholdning hos forhandleren, havde vi helt sikkert ventet.

Glas: Zalto bordeaux.

December 2015
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.