5 stjernerRødvin

Brunello di Montalcino, Le Ragnaie, 2015, 14,5% (Toscana, Italien) L. 6/2019

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
575,00 hos Niche Vine
Etiket

Fremragende Brunello, tæt på at være et pletskud.

Klassisk, stor, superflot, ædel og karakterfuld duft. Også i munden er vinen stor. Den er fyldig med blid kraft og sødme - og ikke for meget af nogen af delene. Lidt underspillet friskhed og helt velintegrerede tanniner. Meget harmonisk og med godt bitterstof i finalen. Og ej at forglemme: meget velsmagende.

Vi har været i tvivl om, hvorvidt vi skulle sætte kvalitet-prisforholdet til ok eller noget for dyr, fordi vinen godt nok er et niveau over, hvad vi almindeligvis smager af stor Sangiovese i 250-400 kr.'s lejet, hvilket kunne tale for ok. Afgørende for noget for dyr har været, at vi ikke selv kommer til at genkøbe vinen til den pris.

Glas: Zalto bordeaux.

August 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.